Морков

Морков

Морковот е еден од најздравите видови на зеленчук, бидејќи содржи многу корисни и лековити состојки. Како храна се користи во целиот свет. Морковот има изразено антимикробно (антибиотско) дејство.

Достапност

Јануари
Фебруари
Март
Април
Август
Септември
Октомври
Ноември
Декември