Грозје

Грозје

Грозјето е многу вкусно и здраво овошје. Свежиот сок од грозје е богат со витамини А, Б и Ц и со разни минерали. Грозјето делува како природен тоник на организмот, а освен тоа е и извонредно хранливо овошје.

Достапност

Јули
Август
Септември