Контакт

Контакт информации

с. Муртино
Струмица, Р. Македонија

Орце Манушев
Директор

Т: 0038975 374 656

Илија Манушев
Управител

Т: 0038975 203 295


Ф: 0038934 373 881

E: ag-bm@hotmail.com

Р: Понеделник - Петок: 08:00 - 16:00

Р: Сабота: 09:00 - 15:00

Р: Недела: Затворено

Испрати ни порака